”STÆRKERE – dyrk dine styrker, håndtér dine svagheder”

Bogen er en veldokumenteret, underholdende og til tider personlig beretning om at navigere mellem styrker og svagheder.

STÆRKERE er en nuanceret indføring i positiv psykologi 2.0, der både rummer livets lyse og mørke sider. Bogen præsenterer en meget håndgribelig metode til at dyrke styrker og håndtere svagheder på arbejdspladser og i det private liv. Se på tegningen af sejlskibet: Skibet har vind i sejlene.

Sejlene er et billede på vores styrker.Uden styrkerne kommer vi ingen vegne. Men skibet har også et hul under vandlinjen, og der er nogle ridser i lakken på skibssiden.

Hullet og ridserne er et billede på vores svagheder. Det er klogt at tage sig af hullet under vandlinjen. Men hvad med ridserne i lakken? De fleste vil nok mene, at livet er for kort til at bruge ret meget energi på dem. Men betragt så hverdagen, som den faktisk er: Hvor lang tid bruger vi i virkeligheden på ridser i lakken, på ting der ikke er vigtige?

”Hvis du vil bevare dit dårlige humør, skal du ikke læse denne bog.”

Det ærlige svar lyder for de fleste af os: Vi bruger alt for lang tid på ridser i lakken. I STÆRKERE leverer Mikael Kamber og René Oehlenschlæger et kompas, der sætter dig i stand til at identificere og udnytte dine styrker og træffe bedre valg i livet og på arbejdet.”Hvis du vil bevare dit dårlige humør, skal du ikke læse denne bog.

Uddrag af bogen

Du kan hente et gratis uddrag af bogen her

Omtale

Interview i Go’morgen Danmark på TV2 13.4. Varighed: 8:30 minutter.